De golfsport en het zakelijk leven hebben heel veel overeenkomsten. Daarom is golfen de nummer 1 sport voor relatiebeheer. Golfbaan Appelscha vormt de perfecte locatie om te netwerken. Uw relaties en medewerkers kunnen genieten van de prachtige baan, de oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis.
Ondernemersclub De Hildenberg heeft tot doel bedrijven een platform te bieden waarbij op een aangename manier zakelijke contacten kunnen worden onderhouden op de golfbaan en in Restaurant de Hildenberg.
Door de samensmelting van sportieve uitdaging en zakelijke ambitie ervaren de leden een waardevolle uitbreiding van hun actieve netwerk De vorm van het lidmaatschap kunt u kiezen naar gelang de behoefte, wij bieden u keuze uit 3 pakketten. Alle pakketten omvatten de volgende onderdelen:

Speelrecht

Het lidmaatschap van Ondernemersclub De Hildenberg omvat speelrecht voor één of twee personen op naam. Daarmee kunt u onbeperkt gebruikmaken van de golfbaan. Uiteraard met inachtneming van de regels, zoals het reserveren van starttijd. Al naar gelang de grootte van het pakket, zijn ook een aantal relatiekaarten inbegrepen, bedoeld om gasten en/of relaties mee te nemen voor een golfronde.

Bedrijvencompetitie en netwerkbijeenkomsten

Lidmaatschap van Ondernemersclub De Hildenberg geeft recht op deelname aan de bedrijvencompetitie. Deze competitie omvat 6 wedstrijden in de maanden mei t/m september, op vrijmiddag vanaf 16.00 uur met aansluitend een diner. De finaledag wordt afgesloten met een feestelijk diner.
Gezellig golf spelen en netwerken staan centraal in deze competitie. Elk bedrijfslid nodigt naar wens een introducé uit, waardoor de netwerkfactor voor uw bedrijf gewaarborgd wordt.
In de winterperiode, wanneer de onderlinge contacten op de golfbaan minder frequent zijn, organiseert Ondernemersclub de Hildenberg regelmatig bijeenkomsten voor bedrijfsleden.
Actuele thema’s en netwerken in een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten van deze bijeenkomsten. Meestal op een werkdag van 16.00 tot 18.00, zodat de liefhebbers vooraf ook nog een balletje kunnen slaan.

Naamsvermelding op website 

Op de website van Golfclub De Hildenberg worden alle bedrijfsleden vermeld met een link naar hun website.

Zakelijk en persoonlijk lidmaatschap

Een bedrijfslidmaatschap bij Ondernemersclub de Hildenberg is veelal maatwerk en wordt in principe voor drie jaar afgesloten. Bedrijfsleden bevelen we aan om lid te worden van golfvereniging De Hildenberg, zodat u ook aan alle clubactiviteiten en wedstrijden kunt deelnemen.

Bedrijfsgolf op maat

Wanneer u als bedrijfslid een golftoernooi of wedstrijd wilt organiseren voor uw relaties kan Golfbaan Appelscha u ondersteuning bieden, of zelfs de gehele organisatie op zich nemen.
Wij bieden ook arrangementen voor golfclinics of lessen in groepsverband, gecombineerd met een hapje en drankje, lunch, diner of buffet.
Neem contact op met Gretha Kruize voor meer informatie. Telefoon 06 - 3062 0058 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoring

In twee pakketten is sponsoring opgenomen in de vorm van een reclamebord bij een teebox naar keuze.
Golfbaan Appelscha kent nog veel meer mogelijkheden voor sponsoring, zoals holes, vlaggen en objecten op de baan. Kortom, mogelijkheden genoeg om door middel van sponsoring aansluiting te zoeken bij úw doelgroep.
Golfbaan Appelscha ontvangt jaarlijks meer dan 2.000 bezoekers en vaste spelers.
Heeft u interesse in sponsoring? Dan kunt u contact opnemen met baanmanager Gretha Kruize voor meer informatie. Telefoon 06 - 3062 0058 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logogolfbaan.png

Bedrijfsleden / sponsoren